Företaget startades 2002 som enskild firma och ombildades till AB 2015. Under de fem första åren sysslade vi uteslutande med konstruktioner i metall där vi framförallt tillverkade brännkammare till olika pannor samt mycket inom rostfritt såsom trycktankar och olika rörkombinationer. Men även smide i form av grindar, trappor/räcke, & galler av olika slag. Vår mekaniska verkstad finns kvar än idag där vi gör svets och smidesuppdrag i mindre omfattning.

Olika samarbeten knöts efterhand och 2006 öppnade vi butik med braskaminer mm. Detta utvecklade sig till att även utföra montage av kaminer, skorstenar mm. Eftersom det redan fanns mångårig erfarenhet av murning och skorstensrenovering har vi även sedan dess utfört uppdrag av denna sorten i hela Skåne med idel beröm av sotare och besiktingsmän. 2011 tog vi över Ramlösa kaminbutik och har fortsatt serva deras kunder samt tog över lager och vissa kontakter.

Idag finns ett showroom med ett 40- tal kaminer som är öppet enligt överenskommelse för visning eftersom vi oftast är ute och monterar på dagtid. Detta på angiven adress här på siten.